PVC-veggbelegg kan være så vakkert!

Siden eldgamle tider har menneskehetens jakt på “skjønnhet” ikke stoppet. Allerede på slutten av middelalderen til begynnelsen av 1700-tallet begynte svenske adelsmenn og velstående kjøpmenn å bruke veggbelegg som interiørdekorasjon. Stilene var veggmatter i kashmir, veggmynt i Gobelin og forgylling. Veggbelegg i lær, fløyelsatt veggbelegg, etc., for å vise identiteten deres. Senere ble simulerte veggbelegg (bomullstekstiler) populære blant sivile og ble raseri.

dc54564e9258d109b3a67807bda899b86d814d31

I dag, med kontinuerlig fremgang av produksjonsteknologi, fortsetter typene tapetveggbelegg å øke. Med sine egne flammehemmende, antibakterielle, mugg-, vanntette- og bunnstoffbegrensninger, er PVC-veggbelegg mer tilpasset behovene i forskjellige miljøer og dekker moderne menneskers behov. Bygningens praktiske behov skaper et varmt, behagelig og sunt miljø for mennesker , som er uovertruffen av andre veggdekorasjonsmaterialer.

Imidlertid hevder noen spøksfullt at PVC-veggbelegg ikke kan være en "fasjonabel mote" for vegger, fordi publikums førsteinntrykk av PVC-veggbelegg er dets praktiske.

1. Det "unike" av PVC-veggbelegg

De tredimensjonale pregings- og mettingsfargene som produseres av PVC-veggbelegg, er uten sidestykke av tradisjonelle strikkede veggbelegg og tapeter. PVC-veggbelegg kan kombineres med vakre tredimensjonale mønstre og fargerike mønstre for å skape en flat overflate. Den visuelle effekten som veggdekningen ikke når

PVC-veggbelegg rulles av ruller, som kan blande forskjellige mønstre, forskjellige materialer og forskjellige farger. Sammenlignet med veggmaterialer i enkelt materiale som bare endrer mønstre, kan PVC-veggbelegg produsere rikere former og design, så mange luksuriøse hoteller vil velge PVC-veggbelegg som veggdekorasjonsmaterialer.

sdgd

2. PVC-veggbelegg kan "holde ungdommen for alltid"

Den første følelsen er viktig, men viktigere er hvordan du kan opprettholde denne "skjønnheten". I tiden etter at konstruksjonen er fullført, vil mange veggbelegg få problemer som material aldring og misfarging. Sammenlignet med andre typer veggbelegg, PVC-veggbelegg, komprimerte PVC-kalandrerte filmer kan bedre opprettholde "ungdom", selv etter en lang periode med bruk, har de fremdeles de originale fargerike farger og lyse tekstur. Det har også fordelene med å være vanntett, bunnstoff og vannrensing

3. PVC-veggbelegg er egnet for flere scenarier

Mange hoteller, underholdningssteder, restauranter, restauranter og kontorbygninger velger i utgangspunktet å bruke PVC-veggbelegg for å dekorere interiøret. Noen utviklere selger til og med luksuriøse boligeiendommer, bygårder og kontorbygg etter at de er dekorert med PVC-veggbelegg.

Hf426ab461d3d4689af7697ad07e160882


Innleggstid: 12-12-2020